LinienMC

Tilmeld dig LinienMC's nyhedsbrev og få nyhederne bragt lige til din indbakke!

Velkommen              

Hvor "bor" vi

Brugere af Linien

Dem uden MC

Anmeldelser

Erfaringer

Venskaber

Køb og salg

Ture

Galleri

Video galleri

Striben galleri

Ordet er frit

Links

Sponsor

Forum

Kalender

MC-Vittigheder

Nyhedsbrev

Anmeldelser

 

Har du haft en oplevelse både positiv eller negativ, som du vil dele med os andre så skriv.

 

 

26/6-07:

Hermed en lille beskrivelse af vores BB i Nordtyskland

Bed & Breakfast Dannevirke ligger ved afkørsel 7 Owschlag på motorvej A7
mellem Flensborg og Hamborg. BB Dannevirke er dansk ejet og ligger midt i
byen lidt tilbage trukket fra hovedgaden i Owschlag. BB råder over 8
værelser 1x6 personer, 2x4 personer, 1x3 personer, 2x2 personer og 2x1
personer. 4 værelser har egen adgang til stort vestvendt terasse og have.
Alle værelser har eget bad og toilet, fjernsyn, elkoger, og hårdtørrer.
Morgenmaden er økologisk. BB Dannevirke råder over en stor garage hvor der
er plads til 10 - 15 motorcykler, som kan aflukkes. MC folk er meget
velkomne, da ejer selv er mc kørere. Yderligere information under
hjemmeside www.bb-dannevirke.eu Email: info@bb-dannevirke.eu eller telefon
2972 9597

Der er en speciel mc-side på vores hjemmeside

Mvh

BB Dannevirke

Carsten Alstrup Jensen

 

 

Denne anmeldelse er indsendt af Erik 1/10-06:

 

Jeg sad og surfede efter trailere og faldt så istedetfor over nogle favorable on-line tilbud på MC olie hos Q8.
Det er nogle lidt andre priser end det jeg plejer at give hos Steven.

http://www.q8.dk/q8/frames.html

Måske noget andre kunne have glæde af.

Mvh Erik Hansen
Zephyr 1100

 

 

Denne anmeldelse er indsendt af Lene 8/8-02: valmeyar@dbmail.dk

 

CAMPING ALPIRSBACH I SCHWARTZWALD I SYDTYSKLAND.

Vi har netop tilbragt knap 14 dage på Alpirsbach camping i Schwartzwald. Det har givet os et meget positivt indtryk af både tyskerne, men også af Tyskland som feriemål.

Camping Alpirsbach er en meget MC-venlig familiecampingplads. Campen ligger midt i Schwartzwald. Naturen i Schwartzwald er ikke så storslående og vild som f.eks. i Norge. I Schwartzwald er der mange skove og marker, men hvis man er til sving og snoede veje gennem skov, dal og over bjerg, så må Schwartzwald være "bikers heaven". Udover køreglæden byder området på mange andre oplevelser: opvarmet friluftsbad, rundvisning i det lokale bryggeri, barfodspark (sjovt og sundt), burg Hohezollern, friluftsmuseum, glasblæseri, EuroPark m.m.

Og så har Alpirsbach selvfølgelig sit eget bryggeri. Man kan købe ½ l. øl på campingpladsen til ca. 7,5 kr. Vi har aldrig vovet at købe en øl på en norsk campingplads, fordi de alene i supermarkederne koster ca. 40 kr. for én øl.

En overnatning i telt med 2 mc'er og 2 voksne koster 12,10 Euro (ca. 90 kr.), som er billigt for Schwarzwald-området. Tilsvarende vil en overnatning med bil og telt koste 16 Euro (120 kr.) på Alpirsbach camping.

Der er gode og gratis sanitære faciliteter, mulighed for lån af bord og stole, lån af vaskemaskine og adgang til varmt tørrerum. Ejeren har desuden planer om et overdækket område til folk med telt. 20 km. væk ligger Freudenstadt, hvor der er motorcykelforhandlere, hvis man nu f.eks. skulle bruge en dåse kædespray eller ?
 

Bemærk: Som på alle andre campingpladser skal der være ro klokken 22.00.

Campingpladsen ligger ved vej 294 mellem Freudenstadt og Schiltach. Adressen er:
Camping Alpirsbach, Brezenbühler Weg 18, 72275 Alpirsbach
Telefon: 07444 /63 13.
Fax: 07444 / 91 78 15
Internet:
http://www.camping-alpirsbach.de
 

Et billede fra campingpladsen Et billede fra Schwartzwald-området


Hilsen
Lene og Lillebror

 

 

Denne anmeldelse er indsendt af Lene 3/6-02: valmeyar@dbmail.dk

 

Vi har været meget glade for at komme på traktørstedet ved Højeruplund ved Stevns Klint. Der har været hyggeligt, god stemning, billig mad og dejlige naturomgivelser. Vi skriver "har", fordi vi ikke har lyst til at komme der mere.

Nu skal vi til at betale 20,- kr. pr. motorcykel for at parkere på p-pladsen, så de kunne få noget indtjening ??? Biler skal også betale 20,- kr, og normalt plejer vi motorcyklister da maks. at betale halvdelen af prisen for biler. Vi spurgte, om det stadig er 20,- kr. pr. mc, når vi kan pakke 3-4 mc'er sammen i én bilbås. Ja, det var det, var svaret. Nå, men så skal biler vel betale 80,- kr.? Nej, det skulle de ikke. Hmnnn, jamen så vil vi også have en hel bilbås pr. mc-plads? Nej, det kunne der heller ikke være tale om. Det holder jo ingen steder !

Afslutningsvis vil vi gerne pointere, at det ikke er forpagterne af traktørstedet, der har fået denne idé, og som vi har set os sure på. Det er Højeruplundforeningen, som kræver 20,- kr. pr. mc.

Venlig hilsen
Vivian, Lars, Benjamin, Finn, Erik, Lene

 

 

Denne anmeldelse er indsendt af Lene 15/4-02: valmeyar@dbmail.dk

 

Anmeldelse af meget hjælpsom og venlig forhandler i Aalborg:
Bikes & Parts i Aalborg
Gørtlervej 1, 9000 Aalborg
www.bikes-and-parts.dk

Efter Skagen-træffet 2001 skulle vi direkte videre på sommerferie til Norge, men mine sommerhandsker var ved at gå helt op i sømmene. Så jeg skulle helst have et par nye handsker inden vi ramte de norske veje. Men hvor henvender man sig, når man ikke er kendt i området?

Mandag efter træffet kørte vi til Aalborg til Bikes & Parts. Desværre havde de ikke handsker hjemme i min størrelse, men det jo var lidt af en hasteopgave, så de sendte straks en afsted til Randers for at hente handskerne. Imens fik vi os en hyggelig snak med personalet fra Bikes & Parts.

Det blev frokosttid, men hvor spiser man mon godt og billigt i Aalborg? Mekanikerne fra Bikes & Parts var så venlig, at køre foran og vise os vej til et rigtig godt spisested i Aalborg.

Bikes & Parts er også forhandler af Bagster-tasker. Jeg har netop fået tankcover og en fed tanktaske hjem til min Birdi - pris 1530,- kr. for cover og taske.

 

 

Denne anmeldelse er indsendt af Jan "Bandut"20/1-02: bandut@mail.tele.dk

 

Jeg skal til at starte på 4. sæson som motorcyklist - og ja det er min 4. mc. Jeg har lige købt ny (brugt) og skal starte sæsonen op på den.

 

Jeg har både prøvet nyt og brugt. Min første mc blev købt hos Aagesen mc - en fabriksny Bandit 600. Et godt køb og flinke mennesker. Da dette var mit første møde med en forhandler ville det sikkert have været nemt at udnytte mig, men det gjorde de ikke, jeg fik tilbehør og mcudstyr til "god" pris.

 

Min næste mc købte jeg hos Enghave mc. En fabriksny Bandit 1200. De var til gengæld ikke til at snakke om mht. udstyr dog et nogenlunde service.

 

Min 3. mc var en brugt GSX-R 750 W købt hos DME-motor. Det første sted jeg oplevede at man kunne få den service som burde være obligatorisk alle steder. Jeg fik tilbud om at kunne prøve den først og se om det var noget for mig - FEDT! De er nogle flinke og hjælpsomme mennesker der ved at det er kunderne man lever af!

 

Min nye mc er en brugt XJR1300 købt hos Aagesen. Efter at have kommet der i 3 år, fik jeg et kanontilbud som jeg ikke kunne sige nej til. Når man først er kommet inden for og de kan huske en, så kan de også det der med service.

 

Min konklusion er at man kan regne med ikke blive taget i røven hos de 3 her. Men flinke og hjælpsomme folk finder man hos de små forretninger (DME motor bla.) der ikke har glemt hvem der er til for hvem. Hvis man er tålmodig kan man prøve lykken hos en af de store forhandlere.

Velkommen

Bosnien

Afstemninger    

Andre nyheder

 

Nyheder:

 

 

Kalender:

24/12 - 12:
Juleaften

Kontakt LinienMC:    E-mail: skriv til webmaster via adressen under "brugere"

Senest opdateret: 10. september 2012