LinienMC

Tilmeld dig LinienMC's nyhedsbrev og få nyhederne bragt lige til din indbakke!

Velkommen              

Hvor "bor" vi

Brugere af Linien

Dem uden MC

Anmeldelser

Erfaringer

Venskaber

Køb og salg

Ture

Galleri

Video galleri

Striben galleri

Ordet er frit

Links

Sponsor

Forum

Kalender

MC-Vittigheder

Nyhedsbrev

Kalender

Her kan du se kalenderen for LinienMC. Hvis du planlægger en tur, kan du skrive den direkte ind i kalenderen så andre kan se den! Det kræver at du besøger www.groupcare.dk og tilmelder dig til gruppen LinienMC. God fornøjelse!

Faste ture:

Hver Søndag
er der fællestur med Nordsjællands MC Club. Mød op på Hydrotexaco tanken på Frederikssundsvej i Stenløse kl. 1200.
1. Søndag i måneden ved
Holbæk Vandrehjem vd Holbæk Fjord. Adresse: Algade i Holbæk.
1. søndag i måneden
Malerklemmen, Ved Kildepladsen 4 i
Borup. Søg på Malerklemmen på www.krak.dk.
2. søndag i måneden
ved Sakskøbing Hotel i
Sakskøbing på Lolland kl. 1200.
2. Søndag i måneden
ved
Slagelse lystskov ved den gamle restaurant Arnehavehus, Skovvejen 85, Slagelse Lystskov, 4200 Slagelse. God mad og god natur. Fra april til oktober.
3. søndag i måneden
.
Traktørstedet Højeruplund i Højerup på Stevns. Kør efter store Heddinge fra enten Køge eller Faxe. Uden for Store Heddinge er der en stor rundkørsel med en varde, her finder du skilte mod Højerup og Stevns Museum - følg dem og du ender ved Højeruplund. Højeruplund er oprindeligt et skovløberhus under Gjorslev Gods og allerede den gang et yndet udflugtsmål for egnens beboere. Siden 1846 er Højeruplund drevet som traktørsted. De stråtækte bindingsværksbygninger, som i dag er fredede, og de velholdte lavloftede stuer samt den charmerende pavillon, danner rammen om en sjælden oplevelse. Vi har aftalt en speciel menu for MC'ere til en speciel billig pris. Ud over dette er der 5% rabat på menukortet. Der er også et ishus 20 meter fra parkeringen. Søndag  ca. 1200 til 1700. Troels 5657 8150 eller 4053 8150 fra Stevns MC. Kim Hansen 5577 4676
Sidste Søndag i måneden
Caffeen i Ordrup i det skønne
Odsherred en rigtig god ide. Hyggeligt sted ved gadekæret med god mad til rimelige penge, og en venlig betjening. Vi er nogle stykker som har prøvet, sidste søndag i juni, og det kan kun anbefales. Næste gang er så sidste søndag i juli og derefter sidste søndag i hver måned. Mødetidspunkt er fra kl. 1200 til ca. 1600. Alle er velkommen.
Sidste søndag i måneden fra kl. 1400 i Pedersens kælder, Jernbanegade 50, 4690 Haslev. Mere info på 5631 3797 eller 4045 3780 (Michael)
Hver tirsdag kl. 1900 ved Mc. Donalds i Buddinge Rundkørsel hvor Søborg Hovedgade mødes med Ring 3 (Gladsaxe Ringvej), Buddingevej og Buddinge Hovedgade.

Velkommen

Bosnien

Afstemninger    

Andre nyheder

 

Nyheder:

 

 

Kalender:

24/12 - 12:
Juleaften

Kontakt LinienMC:    E-mail: skriv til webmaster via adressen under "brugere"

Senest opdateret: 10. september 2012