LinienMC

Tilmeld dig LinienMC's nyhedsbrev og få nyhederne bragt lige til din indbakke!

Velkommen              

Hvor "bor" vi

Brugere af Linien

Dem uden MC

Anmeldelser

Erfaringer

Venskaber

Køb og salg

Ture

Galleri

Video galleri

Striben galleri

Ordet er frit

Links

Sponsor

Forum

Kalender

MC-Vittigheder

Nyhedsbrev

Ordet er frit

Har du noget på hjertet, vi andre skal høre om, mangler du hjælp eller vil du bare pive over en ridse i din nye maskine?

Ordet er frit! Skriv en mail.... (hvis du ønsker respons på dit indlæg er det en god idé at bruge Forum i stedet for så andre kan skrive svar med det samme mvh. webmaster)

 

10/8-11:

Vi har fået et åbent brev fra Ejerforeningerne i Langeliniekvarteret:

Kære motorcyklister

Vi beboere i Langeliniekvarteret, vil gerne sige jer tak, for at I viser hensyn når I kører i kvarteret. Det er vi glade for og vi vil gerne møde jer og sige tak med en is søndag den 14. august kl. 14.00-15.00 ude ved iskioskerne på spidsen af Langelinie.

Her uddeler vi is til de første 100 hensynsfulde motorcyklister, i håbet om at møde forståelse for vores bekymring over de motorcyklister som ikke viser hensyn. De er nemlig årsagen til, at freden bliver spoleret, for eksempel når de accellererer helt vildt på Indiakaj, Langelinie Allé eller ude på selve Langeliniekaj.

Nogle af os beboere har selv haft motorcykel, og kender udmærket tilglæden ved fart og motorlyd. Men det er og bliver en glæde, som kun opstår hos føreren af motorcyklen. De som går langs vejen, cykler eller sidder og nyder aftenstunden på deres altan, de oplever lydene som et meget stærkt irritationsmoment.

Læg dertil, at der opstår en ekko-effekt, fordi larmen kastes mellem bygningernes mure og ligeledes reflekteres fra vandet i havnebassinerne. Og tænk så på, at man som beboer oplever denne støjchikane op til hundreder af gange på en travl dag.

Derfor vil vi spørge jer ansvarsbevidste motorcyklister, om I vil hjælpe os med at sprede budskabet til dem som ikke tager hensyn. For vi tror ikke, at de ønsker at genere nogen med støjen, blot tænker de nok ikke så meget over følgerne.

Det vi beder om, er ganske enkelt, at man overholder færsdelsloven når det gælder hastighedsbegrænsninger, samt at man ikke laver unødig støj.

På forhånd tak og vel mødt!

Med venlig hilsen
Ejerforeningerne i Langeliniekvarteret

 

8/5-11:
Hej Henrik,
 
Jeg ved ikke om jeres site stadig er aktivt, ej heller om du har denne mailadresse længere.
 
Alligevel skriver jeg, i min desperate iver efter at fortælle om en oplevelse hos MC-hjørnet, tidl. Roskildevej i Valby, nu Hillerød.
 
Jeg har i oktober 2010 kørt min kawa er-6n til vinteropbevaring og aftalt 12.000km service Jeg havde selv læst på hjemmesiden, at det koster 250,- inkl. moms pr. måned for vinteropbevaring - service har jeg ikke fået oplyst en pris på - ej heller forespurgt.
 
I december bliver jeg ringet op vedr mit service og får oplyst, at bagdækket bør skiftes ud, tillige med bremseklodser foran.
Jeg indvilger i denne udskiftning og forespørger på, om den samlede pris kan holdes indenfor 6.000 kr.
Dette får jeg oplyst godt kan lade sig gøre.
 
Da jeg henter min cykel i marts måned, får jeg en chokerende melding.
 
Service, nyt bagdæk og nye klodser foran + vinteropbevaring = 10.127 kr.
 
Jeg udtrykker min frustration over en pris, der differer fra min aftalte pris med 4.000 kr. - men bliver mødt af "det har jeg aldrig sagt!" ca. 15 gange i træk i en mere og mere hidsig tone.
 
Det viser sig herudover, da jeg på stedet læser fakturaen, at MC-hjørnet tager 2 arbejdstimer á 515,- + moms for "optagning" og "klargøring" ifm. vinteropbevaring - altså i alt 2.060,- + moms oveni den forventede vinteropbevaringsudgift på 1.250,- inkl. moms.
 
Jeg spørger selvfølgelig ind til denne merudgift, og får at vide, at det har jeg fået oplyst ved indlevering af cyklen, for "det fortæller vi alle" - jeg synes dog i min skarpeste erindring ikke at have fået noget at vide omkring denne merudgift på over 2.000 kr.!
 
 
Moralen - tjah, hold dig fra MC-hjørnet og få et skriftligt tilbud på alt, hvad du skal have lavet, på din mc, din bil, dit hus, ja sågar din mobiltelefon!
 
 
Jeg håber du får denne mail, og håber du vil hjælpe mig med at sprede budskabet!
 
 
På forhånd tusind tak!
 
Michael Bøgeskov


5/6-08:

Motorcyklen er et spændende redskab til at skaffe sig oplevelser med. Derfor er der rigtig gode historier i de dristigste af vore motorcyklister.
 
I sommerkurset "MOTORCYKEL-FASCINATION" samles vi om spændende skikkelser som racerkøreren Robbin Harms, hurtigste dansker på 2 hjul, globetrottere af typen Ida og Hjalte Tin og hele Danmarks 'Biker' Jens Romundstad, der fortæller om sit herlige Harley-liv.

Kontakt viceforstander Uffe Engsig - tlf. 8637 1286 - for oplysninger om Kaløs herligheder. Følgende video 'Tour de Mols' 
(Ducati 749) giver et bjergtagende indtryk af, hvor velegnet MC-terrænet er!

SE FLYEREN HER!

14/3-08:
Opdaterede priser for motorcykelforsikringer (2008) - klik her

 

13/3-08:
Ledige pladser i værkstedsfællesskab for motorcykler på Amager til 140 kr. pr. måned. Tjek www.vhus.dk og sende email til j@n-andersen.com hvis du er interesseret i besigtigelse. Værkstedet rummer også mediefolk, kunstnere og andre aktiviteter. Jan Andersen på SV 1000
 

12/3-08:
Der afholdes den 1 maj 2008 mellem 10 - 14 åbent hus for mc folket hvor der bydes på kaffe,sodavand og sandwich.

Grupper som er på vej på den årlige Kristi Himmelfarts tur er meget velkomne til at ligge vejen forbi på vej syd på. Vi ligger ikke langt fra afkørsel 7 på motorvejen mellem Flensborg og Hamborg hvor I kan bruge det til en tiltænkt pause/pitstop inden turen går videre sydpå.

Ring venligst på +45 2972 9597 eller mail på info@bb-dannevirke.eu hvis I kommer i større grupper mht til planlægningen

Med venlig hilsen
Bed & Breakfast Dannevirke

Flachsberg 9
D-24811 Owschlag
Tyskland


11/3-08:
Hej alle MC-venner.

Hermed inviteres I alle sammen til Himmerlandstræf d. 22. - 25- maj, se indbydelsen her

Med venlig Hilsen
Aars Touring Club

Opdaterede priser på forsikringer fra TRYG (2007) - klik her

19/2-07:
Vi har fået følgende indlæg fra Finn om MC drab i 2006:

Stigning i antal dræbte motorcyklister i 2006…

28. december 2006:
I 2005 blev 17 dræbte på mc i trafikken. Det tal er nu steget til 21 dræbte i 2006. Omvendt var drabstallet i 2005 meget lavt. I årene 2002, 2003 og
2004 blev 24-25 dræbt på mc i trafikken. I to ud af tre dødsulykker kørte motorcyklisten væsentligt hurtigere end hastighedsgrænsen foreskrev.

Fakta om ulykkerne i 2006:

Uheldsituation:
8 eneulykker
– mange i kurver
3 venstresvingende bil – mc under overhaling
4 overhaling – rammer modpart
3 vigepligt ikke overholdt –
men mc kørt for stærkt + 40 %

Alder:
18-19 :0
20-24: 5
25-29: 3
30-39: 4
40+: 9
Ingen helt unge

Næsten hver anden over 40 år
MC dødsulykker er ikke et ungeproblem
men i høj grad et modne MC problem Jo ældre jo større risiko for alvorlige og fatale skader

Hastighedsskøn:
2 ud af 3 er over hastighedsgrænsen
mere end hver 4. over 40 % overskridelse Hastighed er en helt afgørende faktor Unge har meget høje hastighedsoverskridelser Ældre
– modne moderate hastighedsoverskridelser Yngre – alt for høj fart Modne – kørefærdigheder – kurver – overhalinger – manglende erfaring og manøvrefærdigheder

Hjelmbrug:
4 uden hjelm
hver femte
I hjelm Tællinger er mindre end 1 ud af 10 uden hjelm Hjelm kunne givetvis have reddet mindst 2 motorcyklister

Sprit:
5 ud af 21 påvirket
hver 4 dræbte motorcyklist spirituspåvirket

Landeveje tegner sig for 3 ud af 4 dræbte mod tidligere 1 ud af 3

Hvad gør vi?
Fartkontrol af mc’erne sker næsten aldrig. Automatisk Trafik Kontrol kan ikke fotografere mc’erne. Og for høj hastighed har afgørende betydning for ulykkesbilledet. Politiet må overveje kontrolindsatsen.

De nye og de nye modne motorcyklister har brug for rutine og øvelse. Det kan være en god ide at tage et kursus i Køreteknik – fx DMC kurser :
http://www.dmc-kursus.dk/index.php
Og så er det afgørende med godt sikkerhedsudstyr hjelm
– ryg- og armskinner – også om sommeren.

Yderligere information:
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Direktør René la Cour Sell på 40 58 22 00 eller undertegnede.

Med venlig hilsen

Søren Troels Berg
Projektleder - Dokumentation

4/12-06:
Kære MC-klubber samt medlemmer.

Hos os, Automobilbørsen på Avedøre Holme auktionerer vi biler uden afgift til udlandet, samt med afgifter til indland. - se www.dab-bilauktion.dk
Nu er jeg, Sanne blevet ansat her og som tidligere MC-kører vil jeg se om der er et marked for at gøre det samme med motorcykler. -At auktionere motorcykler med og uden afgifter.

Eksempel; Kan man ikke komme af med sin MC og vælger at auktionere den til en evt. mindstepris, bliver den ikke auktioneret for mindre end mindsteprisen.

Det er min egen opfattelse, at en del MCíster, bl.a, godt kunne tænke at erhverve sig afgiftfri MCér til banekørsel, - og det er derfor jeg henvender mig til jer som MC-klubber samt jeres medlemmer, -for at høre om i. kunne have interesse for købe MCér på auktion.

Disse mails er ikke sendt ud til alle MC-klubber/formand/bestyrelsesmedlemmer, men dem jeg "googlede" mig først frem til og jeg vil høre om i vil videresende denne mails til jeres medlemmer. - På forhånd tak.

Har i nogen spørgsmål eller har lyst til at tilkendegive jeres "behov" for dette, -eller mangel på samme, -er i velkommen til at emaile
sap@dabauk.dk

Med venlige hilsner


Sanne Philipson
www.dab-bilauktion.dk

13/10-06:

Så er der endnu engang kommet rejsepost fra Halder og Phillip - klik her


13/08-06:

LinienMC har fået "rejsepost" fra Halder og Philip - læs her


1
6/04-06:

Skattestop gælder ikke motorcykler

Biler får nedsat registreringsafgift, men det gør motorcykler ikke. Regeringens skattestop gælder ikke motorcykler. Mens registreringsafgiften på biler bliver reguleret hver måned for at overholde skattestoppet, sker der ingen regulering af registreringsafgifterne på motorcykler. Det vil Motorcykel Importør Foreningens nyvalgte formand, direktør Jesper Reinhardt, have lavet om på. Når afgifterne bliver reguleret, "glemmer" man gang på gang motorcykelbranchen. Det har vi gjort opmærksom på, men vi har ikke fået noget svar, siger Jesper Reinhardt. Dertil kommer, at den høje afgift på motorcykler betales af et langt større beløb end biler. Det betyder ifølge motorcykelimportørerne, at en MC til 60.000 kr. før moms og afgifter kommer til at koste 190.395 kroner, mens en bil til 60.000 kr. før afgifter ender med en pris på 157.242 kr. MC'ens registreringsafgift er 40 procent højere end bilens. Konsulent Joel Nielsen, Skatteministeriet, oplyser, at den manglende regulering skyldes, at der ikke findes en rubrik i nettopriserne for mc. I beregningen af nettoprisindekset er mc slået sammen cykler.

27/10-05:
 

Mangler du et super godt billede af din MC evt. med dig på taget af en professionel fotograf? LinienMC har fået et godt tilbud på at få taget en serie billeder af sin MC ude foran fyrtårnet på Linien (ved Molepavillionen). Billederne bliver taget efter dine ønsker med dig på/uden dig. Du får en cd med billeder samt et billede i 40x30 cm i farve eller sort/hvidt efter ønske til 300 kr. Kontakt selv fotografen via hjemmesiden - klik her.

 

LinienMC har nu eksisteret i så tilpas lang tid, at vi er ved at være en institution i det danske MC liv. Vi har seriøse samtaler med flere forhandlere og værksteder om rabataftaler, men fælles for dem alle er, at vi skal have et medlemskort, før vi kan indgå nogen form for aftale. Hvad siger du til at give 100 kr. om året for at være medlem af LinienMC? - klik ind i forum og giv din mening til kende.

 

Supertilbud på MC forsikringer fra TRYG - klik her og se hvad du kan spare! Kontaktoplysningerne står nederst i tilbuddet.

 

 

18/6-05:
 

E-mail kommunikation mellem Henrik og Per Harms:

Hej Per jeg vil på vegne af LinienMC's medlemmer høre om vi må få en kommentar til "Kontant" fra DR1 sendt 8/6-05 - vi som kunder er jo lidt bekymret, selv om vi kører MC og ikke scooter.


MVH
Henrik

Svar fra MC-hjørnet: 

hej
tak for dit brev
ja jeg opførte mig som idiot for åben skærm men der ligger en historie bag dette som startede i 2004 i dec måned ganske kort han indleverede sin scooter til rep værkstedet aftalte med ham vad der skulle laves bla. ny karburator den koster 2500,00 plus moms oven i dette kommer løn kickstarter motorjustering som løber op i 6000,00 i alt alt dette er aftalt med værkstedet derefter kommer han flere gange i forretningen og forklarer at han er studerende og vil have rabat og at rep var for dyr selv om alt er aftalt med værkstedet dagen før skjult kamera har han været i forr og igen prøvet at få rep billigere bla. fordi han er studerende mm. den dag der er skjult kamera er der en mand dygtig med til at hidse stemningen op og det lykkes til fulde som i alle har set jeg opfører mig som en komplet idiot kongedømme bla bla jeg er glad for dit brev især at du i gerne vil vide lidt om baggrunden til alt dette  håber at se nogen af jer i vores forr.
med venlig hilsen
per og co
 

Der er arrangeret protesttur til MC-hjørnet fra Langelinie lørdag 18/6-05 kl. 0900 - klik her for mere info

 

26/7-04:
Jeg har desværre sukkersyge og er nu to gange med en måneds mellemrum
besvimet gr. sukkersygen, Jeg tør ikke mere køre på MC, men vil gerne med på
en tur en gang imellem, jeg vil gerne have kontakt med en person der måske
ikke selv har MC da jeg har flere i garagen som der kan køres på.. Ses vi på
Linien, bliver det derfor først med mig transporteret dertil med HT bus..
Svend Trøst - svendtroest@city.dk


26/7-04:
Hej Master
 
Med hensyn til at gå fra bruger til medlem, har jeg ikke nogen bestemt tanker eller ideer, men een ting som jeg synes at skulle veje tungt, er den uformelle og frie måde at drive denne klub på.
 
Måske skulle sørge for at man kun opnår fordele ved at være medlem af LinienMC i stedet for en række forpligtelser.
Fordele kunne være noget med bedre forsikringer, eller rabatter i butikker....som i allerede har gang i, eller man arrangerede track-days, køretekniske kurser o.lig.
 
Jeg har været medlem af en "MC" klub førhen, og det hele gik op i klubhus og paragraffer, hvor man brugte en hel aften til at finde ud af hvor meget man skulle betale for en nøgle til klubhuset. Derfor smed jeg rygmærket og begyndte at komme ud på linien.
 
Linien er dejligt frit og uforpligtende og jeg håber at det bliver ved med at være det.
 
vrrroooooommmmm
frank
 

10/7-04:
Kan i mon genkende disse to mennesker??
Ja det er rigtigt..... Det er Rikke og Kenneth der er blevet gift - stort tilykke!

 

12/7-04:
 

Motorcykelferie i alperne - klik her

 

Tilbud på dæk fra Rodamoto - klik her

 

23/2-04:

Færdselsstyrelsen har indført lempede krav til hjulafskærmning på motorcykler fra 2004
Klik her for at læse de nye krav (1 side)

 

15/1-04:

Jeg fik i sensommeren en parkeringsbøde for at have parkeret biken i en P bås
i Ndr. Frihavnsgade, ringede til P. vagterne som sagde at jeg skulle parkere
mellem de markerede båse, jeg sagde at jeg sgu ikke ville risikere at en bil
væltede min cykel. Jeg betalte aldrig bøden og kan i skrivende stund (
14-01 ) oplyse dig om, at jeg aldrig har fået rykker eller andet fra Kbhs P.
vagter.
Ses derude
Svend Trøst


Nyhedsbrev fra Garage Danois i Ålborg

Så er der kommet svar fra Københavns Havn

Det primære i brevet er at Københavns Havn er ligeglad med motorcyklerne og ikke vil genetablere mc-parkering! Endvidere henviser Københavns Havn til at motorcyklerne "bare" kan bruge de parkeringspladser som er etableret... Eneste problem er at disse pladser er til biler og dem må motorcykler ikke bruge! I det hele taget synes jeg at forfatteren af brevet modsiger sig selv og viser meget lidt forståelse for at vi er mange (både fodgængere, motionister, bilister og motorcyklister) der nyder at besøge Langelinie. Hvis alle disse gæster stoppede med at besøge Linien, hvordan ville ishusene så overleve!?

Klik ind i Forum og deltag i debatten!

Opråb!!!

Jeg har i dag (14/10-03) talt med Ole Berthelsen fra Københavns Havn. Han bekræfter at der IKKE!!!! bliver MC parkeringsplads. I øvrigt var han sikker på at der ikke var nogen specifik MC plads før de gik i gang med nedrivning af molen.... Men der kunne jeg fortælle ham noget andet! Så sagen står nu som følger: Vi må selv komme med et forslag til hvor vi ønsker en p-plads. Jeg har været på Linien i dag (21/10 - pisse koldt!) og tage billeder og har efterfølgende tegnet op hvor Lars Bang og jeg selv finder det hensigtsmæssigt at parkere. Klik på billedet!

5/10-03:

Short message : keep up the good work, really splendid mpegs.

Greetz, BB
 

5/10-03:

Kære motorcyklist.

SÅ LUKKER...... MC-Pit Stop........ for denne gang.

Vi takker for en hyggelig sommer, og ønsker alle en god vinter.

På gensyn.

Mange hilsner

Ena og Kim Trab Bargsteen.
Ringstedvej 31-33
4370 Store Merløse.

 

8/7-03:

Hello my name is Stefan,

I am from germany. I drive a ZX9R (1999) , congratulations is a very nice site.

Best regards
Shorty


6/7-03:

I skal ikke ønske jer at have en mailadresse der hedder noget med webmaster, her er en af de gode mails jeg har modtaget. Hvis du har lyst til at svare på opfordringen i nedenstående tekst, skal du være velkommen, men det sker helt på eget ansvar og egen risiko (men der er ca. 5.000.000 $ på højkant)!!!!

Dear Sir,

I am Mr Onuigbo Baldwin Gozie, Bank Manager of Diamond BANK , Lagos Branch. I have urgent and very confidential business proposition for you Mr. Barry Kelly made a numbered time (Fixed) deposited for twelve calendar months, valued at US$25,000,000.00 (Twenty-five Million Dollars) in my branch. Upon maturity, I sent a routine notification to his forwarding address but got no reply. After a month, we sent a reminder and finally we discovered from his contract employers, Nigerian National Petroleum Corporation that Mr. Barry Kelly died from an automobile accident. On further investigation, I found out that he did not leave a WILL and all attempts to trace his next of kin were fruitless. I therefore made further investigation and discovered that Mr. Barry Kelly did not declare any next of kin in all his official documents, including his Bank Deposit paperwork. This sum of US$25,000,000.00 is still sitting in the Bank and the interest is being rolled over with the principal sum at the end of each year. No one will come forward to claim it. According to the Nigerian Law, at the expiration of 6{Six} years, the money will revert to the ownership of the Nigerian Government if nobody applies to claim the funds.Consequently, my proposal is that I will like you as a foreigner to stand in as the next of kin to Mr. Barry Kelly so that the fruits of this old man's labor will not get into the hands of some corrupt government officials. This is simple:

1) I will like you to provide me immediately with your full names and address so that the attorney will prepare the necessary documents and affidavits, which will put you in place as the next of kin.

2) We shall employ the services of two attorneys for drafting and notarization of the WILL and obtain the necessary documents and letter of probate/administration in your favor for the transfer.

3) A bank account in any part of the world, which you provide, will then facilitate the transfer of this money to you as the beneficiary/next of kin of Mr.Barry Kelly. The money will be paid into your account for us to share in the ratio of 75% for me and 20% for you then 5% will be set aside for any expenses that may occure during the transfer process. There is no risk at all as all the paperwork for this transaction will be done by the attorney and my position as the Branch Manager guarantees the successful execution of this transaction. If you are interested, please reply immediately via the private email address below.Upon your response,I shall then provide you with more details and relevant documents that will help you understand. Please observe utmost confidentiality, and rest assured that this transaction would be most profitable for both of us because I shall require your assistance to invest my share in your country. Awaiting your urgent reply via email and please your reply should be sent to  baldwingozie@indiatimesl.com and also, my contact phone number is 234-80-37218237, feel free to call me at anytime or if you want me to call you, then furnish me with your phone number.
Thanks and regards

Baldwin Gozie Esq.10/05-03:

Kender du sådan et girokort?!!!

Det kan meget snart blive realiteterne for mange motorcyklister i København!
Iflg. deres pressemeddelelse af 21/3.03, må MC´er kun parkeres i afmærket MC båse - der hvor EU knallerterne også kun må parkerer = Så er der da slet ikke plads. Hvis der ikke er en MC bås, må vi kun holde langs fortorvskanten, og ikke i afmærket bås (bilbås)

Dvs som MC´ist må du faktisk ikke holde nogle steder = der bliver kørt hetz på MC´erne, og KBH´s kommune har fundet en guldgrubbe af en pengemaskine.

Parkering KBH sagde dog de godt var klar over den hårde udmelding de var kommet med, og at det ikke var meningen. Det er kun de generende MC´er der skal pålægges en parkeringsafgift. Fair nok, der er virkelig nogle der parkerer som en spade, men det skal ikke gå ud over alle os andre. Parkering KBH kommer med en ny revideret pressemeddelelse vedr. MC parkering i KBH snarest. Noget med billeddokumentation når en parkeringsafgift noteres til en MC.


Klik på girokortet for at besøge Parkering KBH

 

 

16/02-03:
 

Hej
 
Striben Fyn vil gerne i kontakt med så mange som muligt som kører ræs for at vi kan få nogle baner rundt om i landet. hvis I har interessen kan i kigge på vores hjemmeside som er http://sex-home24.inet.tele.dk/airbrush/ 
 
Med venlig hilsen
 
Striben Fyn


 

5/11-02:
 

Hejsa
Desværre, jeg har ikke flere film med den tossede svensker, men en del andre film.

Jeg laver en liste over dem jeg har.

Vil det ikke være en god ide om vi her i vinterperioden alle sammen (dem der nu altså vil) laver en liste over de film vi har og sender den ind til LinienMC, og derefter sender div. brændte cd'ere rundt til hinanden ? Så vi kan få noget underholdning her i den lange vinterperiode (alt over 1 uge uden MC=LAAAAANG)  :-)

Fuld rulle
Bo
GSX-R 1300

 

Hej Bo - jeg synes det lyder som en fremragende idé!!!  Lad os alle få lavet en liste hver og få dem her på siden!
 


1
5/10-02:

 

Hej

Vi har fået en skade på Jette's gule Suzuki ovre ved Fraugde's efterårsfest. Søndag formiddag opdagede vi at cyklen havde været væltet og havde ramt en teltpløk, så kåben er revnet og der er kommet en bule i tanken. Den var blevet rejst op igen, men der var sprunget noget maling af som lå på jorden.

Har nogen af jer set noget, eller hvis I hører om ulykken andetsteds, vil vi meget gerne have en melding.

Mvh
Jette og Bobby

 


25/8-02:
 

Ville bare lige sende en hilsen til dem der hjemme der er ude at lege og sige at vi ses på linien når rotationen er færdig med krigen mod terror
 
n.b. A.B. morgenhår(d) er ikke en lille klub længere
 
claus GSXR1000


 

21/8-02:
 

Hej Henrik ... Jeg har endnu en lille ide til siden.. Da jeg nu har fået min nye mc og er blevet lidt fart og sving gal, ja så savner jeg nogle gode idéer til nogle landevejs ture med masser af sving. Folk kunne evt. ligge ruten ind måske via krak.. og måske hvis nogen havde noget info om hvor og hvornår der er bane race... i øvrigt syntes jeg det er en kanon god side du har fået lavet... MVH AB...

P.S. Måske alle små klubberne som vi alle jo ved kommer trofast på linien også gerne vil være med på siden, måske bare under andre klubber på linien ? Her tænker jeg på feks. ( morgenhår(d) )

 

 

19/8-02:

Hej webmaster. Jeg ved ikke om i har hørt, at der er et Nyt super mødested den sidste Søndag i måneden. Næste gang den 25/8-2002 så derfor sender jeg denne oplysning. Jeg har været der en søndag og en onsdag og det var godt, hyggeligt og god mad.
Cafe Den Gamle Købmandshandel
Ordrupvej 51 4540 Fårevejle

Jeg har ligeledes taget nogle billeder fra den første gang jeg var der,   de kan ses på www.allans.dk under turbilleder. Håber i kan bruge denne oplysning til en god tur.

PS:  Jeg ved at de arbejder på at lave noget Special for os med hensyn til maden, de oplysninger sender jeg så snart jeg har dem.

Med Venlig Hilsen
Allan Nielsen

 


30/7-02:

 

Hej Alle sammen.
 
Dette er ment som en oplysning til dem som ikke ved det med Pafgift på Stevns.
 
Vi smuttede en tur til Højeruplund idag den 21 07 2002 trods diskutioner om P-afgift.
 
så kik ind på min webside    www.allans.dk   under  turbilleder/Stevns den 21 juli 2002  på  og se det sidste nye der fra.
 
Med Venlig Hilsen
Allan Nielsen
 
email:       allans@allans.dk
webside.   www.allans.dk          
:-)    VI SES MED LØFTET VENSTRE OG TILBAGELÆNET DERUDE   (-:


 

05/7-02:
Hejsa !

Min mor - en mc stamgæst på Langelinie - har tilmeldt mig en fotokonkurrence, som jeg forhåbentlig vil vinde ved månedens udgang. Men for at vinde har jeg brug for DIN hjælp. Det eneste du skal gøre er at gå ind på hjemmesiden www.barneguiden.dk under konkurrence og fotokonkurrence og stemme på den sødeste af dem alle - nemlig mig ! Jeg hedder Marc - og husk at jeg staves med C !!! Se billeder af mig længere nede på siden her.

Tak for din hjælp !

Mvh. Marc - en kommende mc bølle på snart 7 måneder.

 

 

29/6-02:
Hey Hr. Webmaster.
Her er et mindre surt opstød som jeg gerne vil brænde af.
Jeg kommer fra Onsdagsklubben og vi mødes om ????? ja onsdagen på Linien.

Onsdag d. 26 juni var vi der og her kommer så kernen i denne lille sag. Det er således at en herre på en GUL V-MAX, har fået denne vane at når han forlader Linien skal det absolut foregå med bål og brand, d.v.s fulde omdrejninger og hvinende dæk så et længere spor fremkommer på gaden. Jeg går ud fra at denne herre selv har stor fornøjelse af denne optræden og har også set flere stå og grine af det han laver. Ja for fanden hvor må det være sjovt !!!!!!!!!!!!!!! gad vide om der også bliver grinet lige så meget hvis politiet kommer og forbyder os og være på  " vores " plads. Eller at politiet ligefrem begynder at chikanere os med at skulle kontrollere os hele tiden. Der er også en del som syntes det er mægtigt sjovt, at komme kørende ind på pladsen med stor fart og så bremse hårdt med forbremsen så mc´en løfter røven. Andre forlader pladsen med meget stor fart eller stejlende hen af gaden.

Stort set, for meget ræs.

HVAD MED AT PRØVE OG KØRE LIDT PÆNERE OG GEMME DET VILDE TIL DU ER ALENE. 

Jeg vil hermed opfordre alle brugere af Linien til at stå sammen og få mere respekt for os selv og alle andre der kommer på stedet. Vi er nogle gange mange derude og det kan nemt gå galt. Og det gør det nok en eller anden dag.

Mc´hilsner  Rene´
På den Orange ombygget Honda 750 K7


millennium.mc@mail.tele.dk


Hej René. Det er da lidt trist læsning for mig at det er sådan tingene sker på Linien i øjeblikket - når jeg nu sidder så langt mod syd.... Jeg har selv oplevet at folk kører meget stærkt når de har været på Linien. På strækningen fra den sidste rundkørsel og ned til fodgænger overgangen kører nogen op mod 90 km/t - man må køre 40!!! Så jeg vil gerne sammen med dig opfordre folk til at tænke på medtrafikanter, på vores ry (eller rygte...) som motorcyklister og til sidst opfordre til pænere kørsel så politiet ikke begynder at lave fart-razziaer på vores Linie!


20/6-02:
Her er Marc; Christina og Peter´s guldklump. Han er født den 13. december 2001 og er dermed det yngste skud på mc stammen. Hvornår mon vi ser ham på sin første kværn ?


   


 

15/4-02:

Hej fint initiv...

Jeg kunne da godt tænke mig at der i jeres kalender også stod hvem der kom hvornår....altså på linien, vi fra Vmaxclub.dk kommer således Søndag ved 18.00 tiden det vil sige kommer og kommer, det er det tidspunkt som vi har aftalt at falde ind på efter ture osv, ligeledes er der Viragoturklub, Onsdagsklubben osv. de må jo også have nogle tidspunkter hvor de mødes.
På denne måde var det muligt for udenforstående måske lige at møde den mc man drømmer om, en Vmax måske......
Jeg ved ikke om du kan bruge dette til noget men det er da værd at tænke over.

Hilsen

jan@vmaxclub.dk
 

Hej Jan. Det er en god idé og jeg er igang med at fremstille en side til faste indslag på Linien, hvor i bla. vil indgå sammen med tirsdagsklubben, onsdagsklubben og hvem der ellers melder sig under fanerne - i den forbindelse håber jeg, at alle vil prøve at finde et eller flere tidspunkter om ugen, hvor man kan møde dem på Linien.


 

1/4-02:

Hej alle MC-ister!

Tillykke med jeres nye hjemme side, den er kanon, måske skulle i også lave en rigtig MC-klub, men det kræver jo som regel også nogle lokaler.

Jeg har været ude og kikke et par gange sidste år, og set de dejlige maskiner, selv er jeg blevet en "lidt ældre ung mand" (blev 50 sidste år), men der gik lidt nostalgi i mig forrige år, efter en skilsmisse fik jeg sparet lidt penge sammen og købte en gammel Honda CB 450 årgang 1971, det var lidt af et vovestykke når man ikke har kørt MC i ca. 23 år.

Det er nu dejligt at rulle lidt rundt i fritiden, særlig når vejret er son det var sidste sommer.

Mange venlige hilsner
Benno Hansen
 

17/1-02:

Til info har Hr. og Fru bamse (Pede og Christina) fået en søn som skal hede Marc en sød lille guldklump. Han kan da ikke blive andet end en lille motorbølle med de forældrer. Mange gange tillykke med ham og held og lykke frem over.

Hilsen

Tanja og Jan

 

 

Velkommen

Bosnien

Afstemninger    

Andre nyheder

 

Nyheder:

 

 

Kalender:

24/12 - 12:
Juleaften

Kontakt LinienMC:    E-mail: skriv til webmaster via adressen under "brugere"

Senest opdateret: 10. september 2012